8.1.08

Un any més... ja ha passat Nadal!

Com cada any ha arribat el moment de fer saber a tots aquells que valores que els hi desitges el millor per l'any 2.008... i per aquest motiu què millor que regalar una mica del teu temps, il·lusió i energia a tots aquells que t'envolten? Aquesta iniciativa va començar ara fa 5 anys per felicitar el Nadal d'una manera original que refexi la meva personalitat i aquest any el motiu de la galeta ha estat un arbre de Nadal.
El més curiós de tot aquesta experiència és la reacció de la gent quan els hi entregues la galeta. Hi ha qui decideix tastar-la sense llegir la frase, hi ha qui la conserva durant anys, hi ha qui la posa a l'arbre o pessebre durant totes les festes i hi ha qui inicia debats a partir de la frase. El més important és el temps que dediques a cadascuna de les persones a qui dones la galeta.
I pràcticament sense haver digerit el pollastre farcit i els canelons ha arribat el moment de fer el tortell de reis i la meva proposta, que no podria ser una altra, és fer-lo a casa. L'únic requisit és posar-hi voluntat i tenir una bona recepta a ma. El secret: posar una mica d'aigua de flor de taronger a la massa.